<<< Porssi etusivulle

Eddystone EC-10 liikennevastaanotin

Tuotteen Kunto
Images
Jätetty25.04.2021 12:05
Viimeksi muutettu06.05.2021 15:06
OsastoRadiot
ValmistajaEddystone Radio Ltd
Sarjanumero6843
Nimi Kauko Koskinen
Puhelin+358 440229900
Sähköpostioh3kq@sral.fi
KuntaSäkylä
Postinumero27800
Hinta180
IlmoitustekstiStratton EC-960 koesarjan jälkeen ensimmäinen Eddystonen menestyksekäs transistoroitu liikennevastaanotin. Suorituskyky ei yllä aivan putki-Eddystonien tasolle, koska kytkentä on melko konservatiivinen ja melkein kuin radiotekniikan käsikirjasta, mutta korkea mekaaninen laatu ja virityspiirien hyvyys ovat taanneet menestyksen. Tiettävästi tällainen oli Prince Charlesin (ehkä tuleva kunkku) urheiluautossa. Britit ovat sen verran hulluina kuninkaallisiin, että hinta varmaan nousisi, jos Charlesin perhealbumista löytyisi kuva autosta, Hi.

Tämän yksilön kromiosat ja asteikko ovat hyvässä kunnossa. Kaikki aaltoalueet sekä BFO toimivat. Asteikkolamput eivät pala, mutta ovat helposti vaihdettavissa. Emalimaalissa oikeassa yläkulmassa lohkeamia, mutta helposti maalattavissa. Laite on ollut aikanaan BBC:n radioinsinöörillä, joka on ilmeisesti tehnyt kuvassa olevan aktiiviantennin. Alkuperäinen, tosin hyvin repaleinen, laatikko seuraa laitetta.
Kysy lisää ja voit myös ehdottaa hintaa. Mieluimmin nouto, mutta voin myös lähettää suuressa paketissa ostanjan laskuun.